1461 Trabzon taraftarını bekliyor

1461 Trabzon FK, 15 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’de evinde Kocaelispor ile karşılaşacak.

1461 Trabzon taraftarını bekliyor

Maçlarını Yomra ilçe stadında oynayan Trabzon ekibi Kocaelispor maçı ile Yavuz Selim Stadına geçiş yapacak.

Statta hazırlıklar tamamlanırken yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu önemli karşılaşmada taraftarların desteğini bekliyor. 

Daha önce Yavuz Selim stadını dolduran taraftarların desteği ile önemli müsabakalardan zaferle ayrılan 1461 Trabzon, rakipleri karşısında taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.

Kocaelispor ile oynanacak karşılaşma öncesi taraftarlara da seslenen Alemdağ, “Kritik bir maça çıkacağız. Bu maçta taraftarlarımıza önemli iş düşecek. Bizleri rakibimiz karşısında yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Ayrıca Kocaelispor taraftarlarının stadımıza alınmasına da kulüp olarak izin verdik. Misafir tribününün tamamını dolduracaklar. Biz de tüm Trabzonlu taraftarlarımızdan stadı doldurup takımımıza destek olmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber61 - Spor Servisi - 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler