1461 Trabzon hazırlıklara başlıyor!

PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon yeni sezon hazırlıklarına 4 Temmuz'da başlayacak.Yeni sezonda PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, açıklamalarda bulundu.Zıvalıoğlu, yeni sezon planlamala

1461 Trabzon hazırlıklara başlıyor!

PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon yeni sezon hazırlıklarına 4 Temmuz'da başlayacak.

Yeni sezonda PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, açıklamalarda bulundu.

Zıvalıoğlu, yeni sezon planlamalarına başladıklarını belirterek, "Sağlıklı bir şekilde çalışmak zorundayız. Hata yapma şansımız yok. Yeni sezonda bizim bir hedefimiz var. Bu nedenle hedefe göre futbolcularımızı seçeceğiz. Bu yarışta bize yararlı olacak futbolcuları almak zorundayız" dedi.

Zıvalıoğlu, "Çünkü rakiplerimizi göz önünde bulundurmamız gerekiyor.  O yüzden biz bu yarışın içinde 'varız' demek istiyorsak gerçekten kaliteli, nokta transferler yapmak zorundayız. Bu paralelde gereken mevkilere, gerekli transferleri yapmak için kollarımızı sıvadık. En iyi futbolcuları bulmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Bordo-Mavi-Beyazlı Teknik Patronu Zıvalıoğlu, ''Takımımızın hedefe ulaşmasını sağlamalıyız. İlimiz, bunu yapacak güce ve potansiyele sahip. Hazırlıklarımızı da bu hedef doğrultusunda yapıyoruz. Kamp yapılacak yerlerde kalacağımız mekanlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu sene lig 14 Ağustos'ta başlıyor" şeklinde konuştu.

Zıvalıoğlu, "Dolayısıyla biz 4 Temmuz'da top başı yapacağız. İlk etap için Erzurum'u düşünüyoruz. Ancak birkaç tane alternatifimiz var. En sağlıklı kamp ortamı hangisi bizim için iyi olursa onu tercih edeceğiz. Onun görüşmelerini yapıyoruz başkanımızla. Bizim için en önemli olan kadronun sistemini, taktiğini oturtmak açısından hazırlık maçları. Dolayısıyla oradaki süreçte hazırlık maçlarımızı yaparak güzel bir kamp geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor