1461 Trabzon'da deprem!

1461 Trabzon'da 3 istifa birden

1461 Trabzon'da deprem!
1461 Trabzon'da son günlerde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Trabzonspor'un pilot takımında 3 isim yönetimden istifa etti.

Bekir Aktürk'ün istifasının ardından Turan Altuntaş'ın başkanlık koltuğuna oturmasıyla başlayan süreç, Bordo Mavililer'in yeni yapılanma müdahalesiyle devam ederken şimdi de 3 isim yönetim kurulu görevinden istifa etti. 1461 Trabzon yönetiminde Prof. Dr. Osman Aynacı, Turan Muradaoğlu ve Nihat Akyüz istifalarını verdiler. Bu istifaların ardından yedekten gelecek isimlerle yürüyecek olan Başkan Turan Altuntaş, istifa edenlerin yerlerini yedekten gelecek olan yöneticilerle dolduracaklarını söyledi. Zorla kimsenin görevi bırakmasının söz konusu olamayacağını belirten Altuntaş, “Amacımız 1461 Trabzon’u hak ettiği yere getirmek. Küme düşen takımı yeniden PTT 1. Lig’e çıkarmak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor