1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu’ndan Taraftar sitemi "Bu şehir yanımızda olsaydı..."

1461 Trabzon Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, açıklamada bulundu.

1461 Trabzon Başkanı  Celil Hekimoğlu’ndan Taraftar sitemi "Bu şehir  yanımızda  olsaydı..."

1461 Trabzon Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, Trabzon şehrinin 1461 Trabzon kulübüne daha fazla destek olması halinde "açık ara şampiyon olabilirdik." dedi.

1461 Trabzon Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, Bucaspor maçı galibiyeti sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Celil Hekimoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Üzülerek söylüyorum ki bu şehir bu takımın yanında olsaydı açık ara şampiyon olabilirdik. Ama bizde hep eleştiri , hep sitem. Maçlar 10 - 20 tl gelen seyirci 500-1.000 kişi Rakiplerimiz, Bakanıyla, Valisiyle, Belediye başkanlarıyla, Milletvekilleriyle tam destek verirken biz yokları oynuyoruz. Sağolsun sayın Ertuğrul Doğan ve Trabzonspor yönetiminin oyuncu desteği ile bir nebze nefes aldık. Ama yine hiç bir şey bitmiş değil. Bu takım çok güçlü bir takım ve bu kez play off’da başarabilecek güçteyiz. Ama çok güçlü taraftar desteği ile. Unutmayınki bu ligden düşen takımlar , Bursaspor, Adıyamanspor, Kırşehirspor gibi şehir takımları. @1461trabzonfk ise 5 yıldır play off’larda. En büyük markası Futbol ve Trabzonspor olan bu şehir 1461 Trabzon ve Sebat spora biraz el verse çok şeyler başarabiliriz. Ancak tek başımıza bu kadar."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor