Yol zor ama aşılmaz değil!

MHP Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Değirmenci, ilçelerdeki esnafları gezerek sorunlarını dinliyor. Öte yandan aday adayı Önder Değirmenci, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz’i makamında ziyaret etti. ŞALPAZARI ÇIK

Yol zor ama aşılmaz değil!

MHP Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Değirmenci, ilçelerdeki esnafları gezerek sorunlarını dinliyor. Öte yandan aday adayı Önder Değirmenci, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz’i makamında ziyaret etti.

 

ŞALPAZARI ÇIKARMASI

Aday adayı Önder Değirmenci ilçenin en yoğun olduğu günde ilçeye giderek, burada partililerle bir araya geldi. Konuşmasında hükümetin yanlış politikalarını dile getiren Değirmenci, bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğini belirterek, “12 Haziran bir dönüm noktası olacaktır. Vatandaşlarımıza ülkemizdeki tüm yanlışları tek tek anlatıyoruz. Çok çalışacağız ve Milliyetçi Hareket’i ilçemizde, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde iktidara taşıyacağız.” dedi. Parti ilçe teşkilatından ayrılan Değirmenci, ilçede halkla sohbet ederek, Şalpazarı Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret etti.

 

BEŞİKDÜZÜ’NDEN SES VERDİ!

Değirmenci, Beşikdüzü İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, ilçenin sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Değirmenci, “İlçemizin en büyük sorunu her yerde olduğu gibi işsizliktir. İnşallah 12 Haziran’da çıkmış olduğumuz yolda Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidar partisi yaparak, gençlerimizi bu çıkmazdan kurtaracağız. Ekonomiyi güçlendirmek için; tüm ilçelerimizi ve ilimizi kalkındırabilmek için, hayata geçirecek olduğumuz birçok projelerimiz bulunmaktadır. Bu projeleri tanıtmak için, gerekli AR-GE çalışmalarını yakın bir zamanda başlayacaktır. İnanıyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarıyla birlikte esnafımızın, çiftçimizin, balıkçımızın, tarım işletmecimizin, besicimizin, çay üreticimizin, tütün üreticimizin, fındık üreticimizin, tersane işletmecilerimizin, şoför esnafımızın, otobüs işletmecilerimizin, işçimizin, memurumuzun, emeklimizin, öğrencilerimizin, işsizimizin yüzü gülecek ve aydınlık yarınlara kavuşacaklardır.” açıklamasında bulunarak MHP iktidarı döneminde yaşanacak olan değişimleri sıraladı. Öte yandan Değirmenci Beşikdüzü İlçesi’nde İlçe Ülkü Ocağı’nı ziyaret ederek, “Gençlerimize sahip çıkalım, Yolumuz zor ama aşılmaz değildir. Bu yolda bizlere çıkar ve menfaat teklifleri,yıldırmak için yapılacak baskılar ve tehditler gelebilir. Bütün bu olasılıklara rağmen, baskılara katlanıp, tehditlere aldırış etmeyenler muhakkak ki muvaffak olacaklardır. ifadesini kullandı.

 

VAKFIKEBİR’DE ÖNDER’LE BULUŞTU

Aday adayı Önder Değirmenci, Vakfıkebir MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada önemli açıklamalarda bulunan Değirmenci, ülkedeki ekonomik kaynakların sağlıksız kullanıldığını öne sürerek, işçinin, esnafın, memurun ve vatandaşın batağa sürüklendiğini belirtti. Değirmenci, “İnananlar, yılmayanlar, bu davaya gönül verenler hiç şüphesiz ki halka karşılıksız hizmet edenlerdirler. Unutmayın ki uğrunda hizmet ettiğiniz davaya olan inancınız bir an bile sarsılırsa, bu mücadeleyi bir adım daha ileri götüremezsiniz. Bunun için; yılmadan, yıkılmadan, yorulmadan ve bir an bile şüpheye düşmeden, hizmet için, halk için, VATAN ve MİLLET için, çalışacağız, çalışacağız ve yine de çalışacağız. İnşallah 12 Haziran’da MHP’yi iktidar partisi yaparak; halka yapılan zulmün hesabını soracağız. Bu vatan sahipsiz değildir, bu millet çaresiz değildir; tek çare Milliyetçi Hareket’tir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset