Yıldırımhan'ın gündemi demiryolu

Seçim çalışmalarını sürdüren Mazhar Yıldırımhan bugün ilk olarak Yol İş Sendikası 2. Nolu Şube Başkanı Hüseyin Balaban'ı ziyaret etti.Balaban ve ekibinin Trabzon ve bölgede çok önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Yıldırımhan, "Sayın Balaban, Ankar

Yıldırımhan'ın gündemi demiryolu

Seçim çalışmalarını sürdüren Mazhar Yıldırımhan bugün ilk olarak Yol İş Sendikası 2. Nolu Şube Başkanı Hüseyin Balaban'ı ziyaret etti.

Balaban ve ekibinin Trabzon ve bölgede çok önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Yıldırımhan, "Sayın Balaban, Ankara'da bir dönem sendikanın genel başkan yardımcılığı gibi çok önemli bir görev ifa etti. Önümüzdeki günlerde kendisini daha güçlü bir şekilde Ankara'da görürüz." dedi.

Trabzon'da görev yaptığı süre içerisinde sivil toplum örgütlerini hep önemsediklerini dile getiren Yıldırımhan, "Bu şehirde görev yapan idareciler, sivil toplum örgütlerinin önerilerini, düşüncelerini dikkate almak zorunda. Onlarla dayanışma içerisinde olunmalıdır. Şehrimizi 21. yüzyılın marka şehrine getirme noktasında en önemli görev sivil toplum örgütlerine düşüyor. Biz idareciler nerede olursak olalım, sivil toplum örgütlerine her zaman hizmetkar olmaya adayız. Bugün milletvekili  aday adayıyız. Eğer nasip olur milletvekili olursak benim birinci önceliğim Trabzon'daki gelişmeleri ve projeleri tüm sivil toplum örgütleriyle müzakere ederek ve konuşarak yapmaktır." diye konuştu.

DEMİRYOLU PROJESİ HERKESİN GÜNDEMİ OLMALI

 Daha önce ticaret borsası başkanlığında sivil toplum örgütlerinin katılımıyla oluşturulan bir kent konseyinin bulunduğuna dikkat çeken Yıldırımhan, şöyle konuştu: "Bu kent konseyinin ortaya koyduğu projeler AK Parti iktidarında bir bir gerçekleşti. Şimdi önümüzde devam eden Akyazı projesi var. Bu proje bittiği zaman Trabzon yeni bir vizyona kavuşacaktır. Demiryolu projesi Trabzon'un gündemine girmiştir. Bunu iktidar partisi, muhalefet partisi milletvekillerinin takip etme zorunluluğu vardır. Biran önce demiryolu Trabzon'a getirilmelidir. GAP demiryolu ile Karadeniz'e bağlanmalı ve GAP'daki ürünler Trabzon üzerinden Rusya'ya daha ucuz maliyette ihraç edilmelidir."

Yol İş Sendikası 2. Nolu Şube Başkanı Hüseyin Balaban'ı, Mazhar Yıldırımhan'ın ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Seçim sürecinin başlamasından bu yana kendileri ilk ziyaret eden kişinin Yıldırımhan olduğunu belirten Balaban, "Mazhar bey  yaşantı tarzınızı, duruşunuzu biliyor ve çalışmalarınız yakından takip ediyoruz. Sivil toplum örgütlerine ne kadar değer verdiğiniz biliyoruz, buda bizi memnun ediyor. İnşallah görev alıp meclise gider ve bizim sesimiz olur. Bunu başaracağına inanıyoruz. Bu toplum Yıldırımhan'a destek verecektir.  Allah inşallah onu mecliste görmeyi bizlere nasip eder. " diye konuştu.

Balaban, Yol İş Sendikasının bölgede 2 bin 400 üyesiyle en büyük sendika kuruluşları arasında yer aldığını vurgulayarak, "Türkiye'de en iyi nabzı tutan kurumlardan biriyiz. Bizler milletvekillerinden bölgemizde ve Trabzon'da istihdamı sağlayacak, çalışan sayısına artıracak yatırımları getirmelerini istiyoruz." dedi.

Mazhar Yıldırımhan, gün içerisinde Trabzon Ticaret Borsası'nı da ziyaret ederek burada Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Köleoğlu ile bir süre görüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset