Trabzon'dan Karabela'ya destek

AK Parti Trabzon 5. sıra Milletvekili Dr. Yunus Karabela, Gazipaşa Caddesi ile Meydan’da esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti.Esnaf da Karabela’ya hayır dileklerinden dolayı teşekkür ederken Karabela’yı destekleyeceklerini

Trabzon'dan Karabela'ya destek

AK Parti Trabzon 5. sıra Milletvekili Dr. Yunus Karabela, Gazipaşa Caddesi ile Meydan’da esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti.

Esnaf da Karabela’ya hayır dileklerinden dolayı teşekkür ederken Karabela’yı destekleyeceklerini ifade ettiler. Ziyaret esnasında il yönetiminden Ayşegül Yılmaz, Bahattin Köroğlu, Merkez İlçe’den Münür Aydoğdu eşlik ederken, Trabzon’u marka şehir unvanına kavuşturacaklarını ifade eden Karabela, “Tüm gayretimiz Trabzon’u marka şehir unvanına kavuşturabilmektir. Yolumuz uzun yapacağımız çok iş var. Trabzon her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi. Esnafın sorunlarını da dinleyen Karabela, esnafın sıkıntılarına da çözüm üreteceğini söyledi. Esnafın desteğini almaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Karabela, "Esnafımızın desteğini arkamıza almak bize güç veriyor. Çocukken sokaklarında dolaştığım meydana şimdi milletvekili adayı olarak geldim. Esnafın hepsi ağabeylerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz. onların desteklerini görmek mutlu etti" diye konuştu. Karabela, sözlerini şöyle sürdürdü: “Uzun zamandır çevremden ve vatandaşlardan gördüğüm yoğun talep, siyasetin içerisinde de hizmet etme isteğimi daha da artırdı. Memleketime daha fazla hizmet edebilmek için çıktığım bu yolda gerek AK Partimin teşkilatlarından, partili ve partisiz hemşehrilerimden çok destek gördüm. İnşallah bu teveccühlere layık olarak memleketimi en iyi şekilde parlamentoda temsil edeceğim. Tüm hemşehrilerime destekleri için teşekkür ediyor, bu desteklerinin devamını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset