Trabzon’da CHP’ye kadınlar omuz verecek

CHP Trabzon İl Binasında gerçekleşen törende CHP Trabzon İl Kadın Kollarına yeni katılımlar gerçekleşti.Yeni üyelere rozet erini Karadeniz Bölgesi MYK Başkanı Serpil Gürhan ve CHP Trabzon  İl Kadın Kolları Başkanı Hava Olcayto ekibi ile gerçekleştirdi. “C

Trabzon’da CHP’ye kadınlar omuz verecek
CHP Trabzon İl Binasında gerçekleşen törende CHP Trabzon İl Kadın Kollarına yeni katılımlar gerçekleşti.Yeni üyelere rozet erini Karadeniz Bölgesi MYK Başkanı Serpil Gürhan ve CHP Trabzon  İl Kadın Kolları Başkanı Hava Olcayto ekibi ile gerçekleştirdi.
1.20131127121650.jpg
 
“CHP Trabzon Kadın Kollarına yeni katılan ve gönüllü olup dışarıdan bizleri destekleyen yol arkadaşlarımıza teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuşan  CHP Karadeniz Bölgesi MYK Başkanı Serpil Gürhan “Yerel seçimlere kadınların damgası vurulacak ve Trabzon’da seçim kaderini kadınlar belirleyecek” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset