Trabzon Büyükşehir'e hazır değil!

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan "Trabzon büyükşehire hazır değildir" dedi.İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısına Soma’da hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunarak başlayan Karan, “301 tane yaşanması gereken hikaye yarım kaldı.

Trabzon Büyükşehir'e hazır değil!

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan "Trabzon büyükşehire hazır değildir" dedi.

İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısına Soma’da hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunarak başlayan Karan, “301 tane yaşanması gereken hikaye yarım kaldı. Hükümetin yapmış olduğu değerlendirmeler bizleri en az Soma olayları kadar üzmüştür. Soma’daki madeni ülkenin gurur kaynağı olarak tanıtan bakanlarımız bugün ihmal olabileceğini söylüyorlar” dedi.

VALİLİK SURİYELİLERE SAHİP ÇIKSIN!

Karan, son günlerde Trabzon'da gündeme gelen Suriyeli mültecilerin durumu ile ilgili de “Suriyeli vatandaşlarımıza sahip çıkılması gerekir. Bugün Suriye’de savaş çıkaranlar, Suriye’nin iç işlerine karışanlar, savaş çıkmadan bir yıl önce Maraş’a Gaziantep’e konteyner kentler kuranlar Trabzon’a gelen Suriyelileri de alsın bu kentlere götürsünler. Bu kentteki bu görüntü bütün esnafımızı rahatsız etmiştir. Bu kentimizde aç insan istemiyoruz. Valiliğimiz bunlara bir el atsın. Bu konuda bir açıklama bekliyoruz ama şimdiye kadar da bir açıklama yapılmadı” şekline konuştu.

TRABZON BÜYÜKŞEHİRE HAZIR DEĞİLDİR

Yavuz Karan, Trabzon, şehrinin bütün bir şehire alışamadığını belirterek, “Seçimlerin ardından 52 gün geçti ama Trabzon şehrinin bütün şehre alışık olmadığını görüyoruz. Göreve seçilenlerin Trabzon adına hiçbir atılım hiç bir girişimde bulunmadıklarını ortada. Trabzon büyükşehire hazır değildir. Devredilen belediyelerin birçoğu borç batağı içindedir. Bunlardan bir tanesi de Düzköy Belediyesi'dir. 2-3 Milyon TL borç ile devrettikleri dedikleri belediyedeki tahmini borç 10-12 Milyon TL civarındadır” iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset