TBMM'de yumruklu kavga!

TBMM Genel Kurulunda, CHP'nin kürsüyü işgal eylemini sürdürmesi üzerine görüşme imkanının kalmadığını belirten, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, birleşimi kapattı. Birleşim kapandıktan sonra CHP ve AK Parti milletvekilleri arasında yumruklaşmaya varan kavga çıkt

TBMM'de yumruklu kavga!

TBMM Genel Kurulunda, CHP'nin kürsüyü işgal eylemini sürdürmesi üzerine görüşme imkanının kalmadığını belirten, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, birleşimi kapattı. Birleşim kapandıktan sonra CHP ve AK Parti milletvekilleri arasında yumruklaşmaya varan kavga çıktı.

Genel Kurulda yaklaşık 2 saat süren aranın ardından yeniden açılan bileşimde TBMM Başkanı Cemil Çiçek, teklif üzerine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'a söz verdi. CHP'li milletvekillerinin işgal eylemini sürdürdüğü kürsüye Akman'ın, ulaşamaması üzerine Çiçek, teklifi görüşme imkanının kalmadığını belirterek, birleşimi bugün saat 13.00'te toplanmak üzere kapattı.

Birleşimin kapanmasından ardından, CHP'li ve AK Parti'li milletvekilleri arasında yumruklaşmaya varan kavga çıktı. Çok sayıda milletvekilinin karıştığı kavga yaklaşık 15 dakika sürdü.

Kavganın yatıştırılmasının ardından AK Parti'li milletvekilleri, CHP'nin işgal ettiği kürsünün etrafında toplandı. CHP milletvekillerinin Genel Kurul salonundan ayrılmasının ardından AK Parti'li milletvekilleri de kürsünün çevresinde bir süre bekledikten sonra salon ayrıldı. CHP'li milletvekillerinin kürsü işgali yaklaşık 5 saat sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset