TBMM Başkanı Yılmaz oyunu kullandı

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, 1 Kasım seçimleri için oyunu memleketi Sivas'ta kullandı.1 Kasım seçim çalışmalarını memleketi Sivas'ta tamamlayan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, oyunu kullanmak için saat 11.00'de Sularbaşı Mahallesi'nde bulunan Fevzi Paşa İlkokulu

TBMM Başkanı Yılmaz oyunu kullandı

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, 1 Kasım seçimleri için oyunu memleketi Sivas'ta kullandı.

1 Kasım seçim çalışmalarını memleketi Sivas'ta tamamlayan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, oyunu kullanmak için saat 11.00'de Sularbaşı Mahallesi'nde bulunan Fevzi Paşa İlkokulu'na geldi. 1278 numaralı sandıkta oyunu kullanan Yılmaz, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Bu seçimlerin hem ilimize hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimler demokrasinin bayramıdır. Bir bayram şenliği içinde seçim devam ediyor. İnşallah huzur içinde de tamamlanır. Bu seçimin sonucunda oluşacak parlamento demokratik sistem içerisinde Türkiye'nin her sorunun çözmeye muktedirdir ve vatandaş da bundan dolayı o meclise yetki veriyor. Meclis kendi görevini, sorumluluğunu bilincinde olarak üzerine düşeni yerine getirecektir" dedi.

Seçimlerin güvenli bir ortamda yapılmasını sağlayan vali, jandarma komutanı, emniyet müdürü ve tüm güvenlik güçlerine teşekkür eden Yılmaz, şunları söyledi:

"Bu ülke bizim, bu ülke 78 milyon hiçbir kimse diğerinden daha fazla bu ülkenin sahibi değildir. Herkes eşit şekilde bu ülkenin sahibidir. Ortak değerimiz, ortak yurdumuz vatanımızdır. Birlikte yaşayacağız. Birlikte bir arada çalışacağız. Ortak eserler ve ortak değerlerimizi koruyacağız ve ortak eserlerimizi de milletimizin hizmetine sunacağız."

Seçim döneminde görev yapan basın mensuplarına da teşekkür eden Yılmaz, "Bu süreç içerisinde gece, gündüz demeden siyasi çalışmaları halkımıza ilettiler. Dolayısıyla vatandaşlarımızın teraziyi kurarken neleri dikkate alması gerektiği hususunda basın çok büyük bir yardımcı oldu. Herkesin Allah yüzünü ak eylesin" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, oyunu kullandıktan sonra Sivas'tan ayrılarak karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset