'Suriye'ye yeni yaptırımlar gelebilir'

 Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı 6 saat 15 dakika sürdü. Toplantının ardından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın Rusya'ya gideceğini ve Suriye için

'Suriye'ye yeni yaptırımlar gelebilir'

 


Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı 6 saat 15 dakika sürdü.

 

Toplantının ardından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın Rusya'ya gideceğini ve Suriye için yeni yaptırımların gündemde olduğunu söyledi.

 

Arınç, Suriye tarafından düşürülen Türk savaş uçağının enkazının çıkarılması ile ilgili faaliyetlerin eksiksiz yürütüleceğini belirterek, ''ABD'de, Felix firmasıyla görüşmeler yapılmış ve anlaşılmıştır. Arama-kurtarma çalışmaları bundan böyle TCG İnebolu gemisinden yürütülecektir. Bu geminin üzerinde arama ve kurtarmada kullanılacak alet, teçhizat Felix firması tarafından sağlanacak, gemimize monte edilecek ve arama-kurtarma faaliyetleri firma personeli tarafından yürütülecektir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset