Şefik Türkmen mazbatasını aldı

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Muharrem Karadağ'dan mazbatasını alan Türkmen, daha sonra makamına geçti. Burada bir açıklama yapan Türkmen, görevde dördüncü dönemine başlayacağını anımsatarak, ''Geçmişte olduğu gibi gelecekte de ayrım yapmayacağız. Bana oy ver

Şefik Türkmen mazbatasını aldı

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Muharrem Karadağ'dan mazbatasını alan Türkmen, daha sonra makamına geçti.

Burada bir açıklama yapan Türkmen, görevde dördüncü dönemine başlayacağını anımsatarak, ''Geçmişte olduğu gibi gelecekte de ayrım yapmayacağız. Bana oy veren vermeyen ayrımı yapmaksızın hizmet noktasında herkese geçmişte olduğu gibi bundan sonra da eşit mesafede olacağım'' dedi.

Akçaabat'ta büyük bir oy çoğunluğuyla vatandaşların kendisini göreve bir kez daha layık gördüğünü ifade eden Türkmen, ''Onlara verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Seçim beyannamemizde vatandaşlarımıza ne söz verdiysek bu sözleri yerine getirmek için uğraşacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset