Partimizin dinamosu gençlerimizdir!

AK Parti Araklı ve Arsin İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongreleri gerçekleşti.AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi her iki kongreye de katılırken yaptığı konuşmada “Biz her zaman seçimlere hazır bir partiyiz. İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Kara’

Partimizin dinamosu gençlerimizdir!

AK Parti Araklı ve Arsin İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongreleri gerçekleşti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi her iki kongreye de katılırken yaptığı konuşmada “Biz her zaman seçimlere hazır bir partiyiz. İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Kara’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Yaşını doldurup gençlik kollarından ayrılan arkadaşlarımızla da hizmete devam edeceğiz. Biz bir aileyiz, aile içindeki uyumumuz göz kamaştırıcı durumda ve bu durumumuz Allah’ın izniyle devam edecektir.” dedi.

GENÇLERİMİZİN DESTEĞİYLE DEVAM

AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu vurgulayan Revi, “Biz hizmet partisiyiz, hizmet için buradayız. Bu hizmet kervanı gençlerimizin de desteğiyle birlikte devam edecektir. Gençlerimiz partimizin dinamosudur. Enerjileriyle heyecanlarıyla partimize verdikleri emekler için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan kongreler sonucunda AK Parti Araklı Gençlik Kolları Başkanı Ali Mahmut ve Arsin Gençlik Kolları Başkanı Resul Çağılcı tekrardan göreve seçildi.

Revi, her iki genç başkana ve yeni yönetimine başarılar diledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset