Özel: Rus uçakları hava sahamızı...

Çankaya Köşkü'ndeki 29 Ekim Resepsiyonu'na katılan Genelkurmay Başkanı Necdet Özel flaş açıklamalarda bulundu.Özel,  "İstediler diye istifa etmem ben. Beni hedef tahtasına oturtursanız bir süre sonra beni de bulamazsınız. Ben buraya elimi taşın altına sok

Özel: Rus uçakları hava sahamızı...

Çankaya Köşkü'ndeki 29 Ekim Resepsiyonu'na katılan Genelkurmay Başkanı Necdet Özel flaş açıklamalarda bulundu.

Özel,  "İstediler diye istifa etmem ben. Beni hedef tahtasına oturtursanız bir süre sonra beni de bulamazsınız. Ben buraya elimi taşın altına sokarak geldim. Çok zor bir dönemde geldim" diye konuştu.

"ABD RAHATSIZLIK BİLDİRMEDİ"

Org. Necdet Özel, Çin'den füze alımı ile ilgili olarak "ABD'den bize rahatsızlık bildirilmedi. NATO’ya uyumlu olup olmadığı açıklamasını Başbakan veya Murat Bayar yaptı" dedi. Özel, "Rus uçakları hava sahamızı ihlal etmedi, F-16’ları tedbir amacıyla kaldırıyoruz. Zaten biz ihlal olduğunda açıklıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset