Oy kullanmayanlara Nazım Özcan'dan sert mesaj!

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- % 70 lik katılımın olduğu Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları % 51 lik kesim tarafından coşkuyla  karşılanırken diğer bir yandan da eleştiriler gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a tebrik

Oy kullanmayanlara Nazım Özcan'dan sert mesaj!
HABER61.NET-HABER SERVİSİ- % 70 lik katılımın olduğu Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları % 51 lik kesim tarafından coşkuyla  karşılanırken diğer bir yandan da eleştiriler gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a tebrik mesajlarını yayınlayan sosyal demokratlar seçmeni net bir dille eleştiriyor.
 
“OY KULLANMAYAN KESİMİN TAMAMI…”
 
Bu isimlerden bir tanesi de 30 mart yerel seçimlerde CHP Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan yoğun çalışmalara rağmen seçimi kazanamayan Nazım Özcan. ’12.Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum” ifadeleriyle tebrik mesajını ileten Özcan, şunları söyledi;
 
‘Demokrasinin gereği yapılmış ve aşağı yukarı sonuç belli olmuştur. Neden, niçin, nasıla girmeden inşallah hayırlı olur diyor ve 12.nci Cumhurbaşkanımız Syn R.T.Erdoğanı tebrik ediyorum. Bir ülkede vatandaşlık bilinci gelişmemiş yaklaşık olarak 15 milyon insanın olması neyle açıklanır bilmiyorum. Ama şundan eminim bu oy kullanmayan kesimin tamamı ( mazereti olanlar hariç elbette ) sabah akşam sosyal medyada vatan , sakarya edebiyatı yapan , kimseyi beğenmeyen küçük beyinli zavallılardır.
 
dddd.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset