Ölümlü kazada yaralanan AK Partili vekil taburcu oldu

Kütahya'da geçirdiği kaza sonrası Afyonkarahisar'da tedavi altına alınan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in taburcu edildiği bildirildi.Konu ile ilgili Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yetkililerinden alınan bilgilerde, Bilgiç'in tedavisi

Ölümlü kazada yaralanan AK Partili vekil taburcu oldu

Kütahya'da geçirdiği kaza sonrası Afyonkarahisar'da tedavi altına alınan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in taburcu edildiği bildirildi.

Konu ile ilgili Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yetkililerinden alınan bilgilerde, Bilgiç'in tedavisinin ardından dün akşam saatlerinde taburcu edildiği aktarılırken, hastaneye geldiğinde de hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Bilgiç ile birlikte hastaneye yaralı olarak getirilen Vedat Gür'ün ise tedavisinin devam ettiği ve onun da bugün taburcu edilmesinin beklendiği öğrenildi.

Dün, Kütahya- Afyonkarahisar karayolunun 39. kilometresinde meydan gelen ve 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kişi de yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset