Of'ta Ak Parti'den 5. aday

Bu gün saat 14:00 da resmi dilekçesini Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu'na veren Yılmaz Çan Ak Parti'nin Of Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda 5. İsim olurken soyadı Saral olmayan ilk aday olması dikkat çekti.Hakan Terzioğlu yaptığ

Of'ta Ak Parti'den 5. aday

Bu gün saat 14:00 da resmi dilekçesini Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu'na veren Yılmaz Çan Ak Parti'nin Of Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda 5. İsim olurken soyadı Saral olmayan ilk aday olması dikkat çekti.

Hakan Terzioğlu yaptığı değerlendirmede ''daha önce müracaat eden adayların 4'ü de Saral'dı. Bu da dışarıdan bakıldığı gibi değil aday adaylığında ne kadar renkli ve hareketli olunduğunu gösteriyor. Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu adaylık başvurusunda  diğer başvuru sahiplerine yaptığı konuşmada olduğu gibi ne kadar çok aday adayı olursa olsun sonunda tek aday olacak. Ama biz bu süreçten güçlü ve beraber çıkarak Of Belediye Başkanlığı'nı %80 oyla alacağız buna olan inancım ve arkadaşlara olan güvenim tamdır'' dedi.

Yılmaz Çan yaklaşan seçimlerin ve adaylık başvurusunun hayırlı olmasını dileyerek ''aday adaylık süreci sonunda ne olursa olsun kazanan Ak Parti olacak ve bizlerde her ne konumda olursak olalım partimiz için çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

Yılmaz Çan açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

''Bugün burada her ne kadar sembolik olarak görülse de tarihe not düşülecek bir adaylık başvurusu için bulunuyoruz. Bu başvuru partimiz demokrasisinin diğer partilerden açık ara önde olduğunun temel göstergesidir.

Adaylık bağlamında özellikle bir noktanın altını çizmek istiyorum. Biz icazet almak için yollara düşmeyeceğiz. Bize icazeti verecek tek merci yüce Allah ın izniyle saygıdeğer Of halkıdır.

İlçemize bugüne kadar yapılan hizmetleri objektif olarak ele aldığımızda diğer ilçelere nazaran yadsınamaz bir başarı ile karşılaşırız.

Ancak, ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sloganıyla övünmek yerine yarım kalan ve yapamadığımız işler için seferber olmalıyız.

Adaylık başvurularının sona ermesiyle adayların misyon ve vizyon yönünden değerlendirileceği bir sonraki aşamada, adaylarımızın Of için hayali projeler yerine gerçekleştirilebilir projelerle halkın önüne çıkmasını temenni ederim. Önümüzdeki süreçte tüm adaylarımıza başarılı çalışmalar diler yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.
Adaylığımız partimiz ve ilçemiz adına hayırlı olsun.''

YILMAZ ÇAN KİMDİR?
1979 yılında Ballıca’da doğan Yılmaz Çan, İlk, Orta ve Lise eğitimini Of’ta, Yüksek Öğrenimini ise KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamladı. Of’ta esnaflık yapan Yılmaz Çan, 2005-2009 yılları arasında Ak Parti’den Ballıca Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulundu.Yılmaz Çan evli ve 2 çocuk babasıdır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset