Muhammet Balta helallik istedi

Hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, memleketinde helallik istedi.Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde, İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, MYO

Muhammet Balta helallik istedi

Hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, memleketinde helallik istedi.

Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde, İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, MYO Müdürü Doç. Dr. Hakan Alp, AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Muhammet Balta, daire amirleri, muhtarlar arkadaşları ve teşkilat mensupları ile helalleşti.
 
Balta, Kaymakam Arısoy'a, "Göremediğim ve helalleşemediğim hemşerilerimle sizin nazarınızda vedalaşmak istiyorum. Onlara en kalbi dileklerimle selam ve sevgilerimi iletin" dedi.
 
İlçeden karayoluyla Ankara'ya gitmek için hareket eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Çarşamba sabahı saat 03.00' da Ankara' dan hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset