MHP'den yemin töreni açıklaması

yemin törenine tüm milletvekilleriyle eksiksiz katılacak

MHP'den yemin töreni açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi, TBMM'nin saygınlığına ve millet iradesinin vazgeçilmezliğine inandığından dolayı, yemin törenine tüm milletvekilleriyle eksiksiz katılacak ve demokrasinin işlemesine destek verecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tutuklu vekillerin durumuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Bahçeli, Hizbullah militanlarını serbest bırakan yargının vekilleri tahliye etmemesine vurgu yaparken, MHP’nin yemin törenine tam kadro katılacağını da belirtti. Bahçeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Engin Alan ve aynı durumda bulunanların da hukuken milletvekilli olmalarına engel herhangi bir durumlarının söz konusu olmadığı aşikardır. Eğer seçilmiş kişilerin özgürlüklerinin kısıtlanmasındaki inat ve ısrar sürerse bu defa akıllara, ister istemez belirli amaçların gözetildiği hususu gelecektir. Hizbullah militanlarını serbest bırakırken şüphe alameti görmeyen AKP güdümlü yargı anlayışı, nedense aynı eğilimi bu son itirazlarda göstermemiştir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset