Koray Aydın: MHP her yerde olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Yozgat’ta partililerle bir araya geldi. Aydın, "MHP her yerde olacak" sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda partililerine hitap ed

Koray Aydın: MHP her yerde olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Yozgat’ta partililerle bir araya geldi. Aydın, "MHP her yerde olacak" sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda partililerine hitap eden MHP Genel Başkan Adayı Trabzon Milletvekili Koray Aydın, “MHP her yerde” sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye ile ilgili düşüncelerini, çözümlerini her platformda anlatacağını, iddiasını insanlara fark ettirerek iktidar coşkusunu, heyecanını onlara yansıtacağını belirten Aydın, “Eğer biz iktidar heyecanımızı ve coşkumuzu bu büyük millete yansıtırsak bu büyük Türk milleti alternatifsiz olmaktan çıkar. Bugün AK Parti’yi besleyen ana damar, ‘Alternatif Yok ki’ sözüdür. ‘Alternatif mi var?’ diyorlar.

Kendini bu yere konumlandırmış, çözüm önerilerini milleti ile paylaşmış, kendi kadrosunun gücüne inanarak ayaklarının üzerine dikilmiş, gözlerini de iktidar hedefine kilitlemiş bir Milliyetçi Hareket'i büyük Türk milleti fark eder ve uzattığımız o eli tutar, yakalar.

Çünkü şunu iyi görür; bugünkü AK Parti iktidarı baskıcı, ceberrut, zorba, insanları baskılayan, insanlara zorbaca yaklaşan, toplumu sindirerek, toplumu baskılayarak, korkutarak, kendi gücünü bu alanda kullanarak iktidarını sürdürmeye çalışan bir yapı, bir görüntü arz ediyor.

Bu zalim bir düzendir. Zalimlere karşı mazlumların direnme hakkı vardır çünkü zalime karşı direnmezsen zalim daha da zalim olur. Bu AK Parti zalimine karşı Türk milletinin direnişini de biz organize edeceğiz. Bunlar ne oldum delisi olmuşlar, ayakları yerden kesilmiş, onun için zalim rolünü oynuyorlar çünkü daha ülkücünün tokadını yemediler.

Onu bir yesinler, dünyanın kaç bucak olduğun görecekler” ifadelerini kullandı.

"MHP GENEL BAŞKANI 15 YILDIR ODALAR BORSALAR BİRLİĞİNİN GENEL KURULUNA KATILMADI"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren Aydın, “Ben önümüzdeki dönem içerisinde MHP’nin Türk siyasi hayatında başrol oyuncusu olması iddiamı da ortaya koyuyorum.

İktidar isteyen, iktidar coşkusu olan bir MHP olsun istiyorum. MHP her yerde olmazsa bu iktidar coşkumuzu herkesle paylaşmayız, herkese aktaramayız.

Düşünün bu partinin genel başkanı 15 yıldır Odalar Borsalar Birliğinin genel kuruluna katılmadı. Arkadaşlar bizim anlatacak fikrimiz yok mu? Bizim orada söyleyecek hiç mi bir şeyimiz yok? Bu güvensizlik nedir? Ben MHP Genel Başkanı olursam Odalar Borsalar Birliğinin salonuna bütün kadromla gideceğim.

Türkiye’nin bütün temel meseleleri ile ilgili görüşlerimizi o salonda anlatmak zorunda olduğumuz bilincinde hareket edeceğiz. Bu bir siyaset tarzıdır. Bu bir tercih meselesidir. Şimdiki liderin tercihi böyle, medyayı fazla kullanmayan, bu tür zeminlerde fazla görülmeyen, belli zamanlarda meramını anlatan, medyayı az kullanan bir tercih kullanıyor.

Buna saygı duyacağız, tercih böyle. Ben de bu tercihle MHP’nin bu halinden ileriye gidemeyeceğini söylüyorum. Tam tersine MHP her yerde olmalı ve iktidar projesini Türk milletinin önüne koyarak, meydanlara çıkarak, milletiyle bütünleşerek bunu hayata geçirmeli.

İki tercih var, benim yolum bu. Ben o tercihte olanlara saygı gösteriyorum ama ben MHP’nin bu dönemde oy kullanacak olan delegasyonuna bunu hatırlatıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset