Kışanak'ın bayrak hassasiyeti !

 Partisinin kongresine katılan BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, asılı olduğu yerden kopan Türk bayrağı tekrar asılana kadar konuşmasına ara verdi. Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Siirt İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Şelale Düğün Salonu'nda

Kışanak'ın bayrak hassasiyeti !

 

Partisinin kongresine katılan BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, asılı olduğu yerden kopan Türk bayrağı tekrar asılana kadar konuşmasına ara verdi.
 
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Siirt İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Şelale Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongrede bir konuşma yapan BDP Genel Başkan Yardımcısı Gülten Kışanak, "Kimse bugün bizi bahane etmesin, bahane üretmesin. Yalan yanlış politikalarla süreci heba etme lüksü yoktur. Ben kendim, şahıs olarak, burada oy aldığım Siirt halkına söz veriyorum. Eğer sorun bensem yarın derhal, hemen bütün görevlerimde dahil olmak üzere vazgeçmeye hazırım. 
 
Ben asla ve asla bir ananın göz yaşını kendi canımla bile değişmem. Hiçbir ananın yüreğindeki acıyı hiçbir görevle, hiçbir makamla değişmem. Hiçbir gencimizin, hiçbir insanımızın yaşamını; hiçbir politikayla, makamla, görevle ve kendi canımla değişmem. En kıymetlisi onlardır. Gözümüzün bebeği gibi korumamız gereken, bugün ölümle yüz yüze olan gençlerdir" diye konuştu. 
 
Parti içi çalışmalara değinen Kışanak, bu sırada Türk bayrağının asılı olduğu yerden kopması üzerine konuşmasına ara verdi. Olayın medyada polemiğe sebep olabileceğini söyleyen Kışanak, bayrak yerine asıldıktan sonra konuşmasına devam etti.
 
Konuşmanın ardından seçime gidildi. Tek liste ile gidilen seçimde, başkanlığa Mehmet Ata İnan seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset