Kılıçdaroğlu'nun moralini bozacak anket

ORC araştırma şirketi, 2011 genel seçiminde CHP'ye oy veren 2 bin kişi ile 30 büyükşehirde yüz yüze görüşme yöntemiyle bir anket gerçekleştirdi. Sonuçlarsa Kılıçdaroğlu'nun moralini bozacak türden. Yapılan son araştırma, CHP'li seçmenin yüzde 87'sinin 7 H

Kılıçdaroğlu'nun moralini bozacak anket
ORC araştırma şirketi, 2011 genel seçiminde CHP'ye oy veren 2 bin kişi ile 30 büyükşehirde yüz yüze görüşme yöntemiyle bir anket gerçekleştirdi. Sonuçlarsa Kılıçdaroğlu'nun moralini bozacak türden.
 
Yapılan son araştırma, CHP'li seçmenin yüzde 87'sinin 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde partilerinin birinci çıkacağına inanmadığını ortaya koydu. ORC Araştırma şirketinin 30 büyükşehirde 2011 seçimlerinde CHP'ye oy veren 2 bin kişi ile yaptığı anketten çarpıcı sonuçlar çıktı.
 
CHP'Lİ SEÇMEN PARTİLERİNE İNANMIYOR
 
Ankette CHP'li seçmene ilk olarak "Size göre 7 Haziran'da yapılacak seçimde sandıktan birinci çıkacak parti hangisidir?" sorusu yöneltildi. Bu soruya yanıt verenlerin yüzde 87 gibi büyük bir çoğunluğu AK Parti yanıtını verirken, sadece yüzde 2,4'lük kesim CHP'nin seçimden birinci parti olarak çıkacağını düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset