Kılıçdaroğlu sınırda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9 günlük bayram tatilinin son gününde sınır birliklerinden birini ziyaret etmek ve askerlerle bayramlaşmak üzere Van’a geldi. Kılıçdaroğlu, askerlerle helikopterle götürüleceği sınır birliğinin yeri konusunda bilgisi

Kılıçdaroğlu sınırda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9 günlük bayram tatilinin son gününde sınır birliklerinden birini ziyaret etmek ve askerlerle bayramlaşmak üzere Van’a geldi. Kılıçdaroğlu, askerlerle helikopterle götürüleceği sınır birliğinin yeri konusunda bilgisi olmadığını söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcıları Birgül Ayman Güler ve Yakup Akaya ile birlikte THY’nın tarifeli Ankara-Van uçağı ile Van’a gelen Kılıçdaroğlu’nu Ferit Melen Havaalanı’nda Van Vali Vekili Atay Uslu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan ile Diyarbakır’dan gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve bir grup partili tarafından karşıladı. Uçaktan indikten sonra VIP salonuna geçen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, burada gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, sorular üzerine gideceği sınır askeri birliğinin yeri konusunda bilgisini olmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu, gezi sonrası gazetecilerle birlikte olacağını belirterek, "Gezinin detayları konusunda sizlere bilgi vereceğim. Sınırda askerlerimizle birlikte olacağız. Geziden sonra Van’a döneceğim" dedi. Kılıçdaroğlu yaptığı bu kısa açıklamanın ardından Ferit Melen Havaalanı yanında bulunan Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı’na bağlı Filo Komutanlığı’na geçti.

Bu arada, Kılıçdaroğlu, VIP salonunu çıkışında kendisi için hazırlanan otomobil yerine, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç’in makam aracına binerek, filoya geçti. Kılıçdaroğlu, burada bir süre dinledikten sonra tek helikopterle gideceği sınır birliğine doğru hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset