Kılıçdaroğlu" İncelensin görülsün"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan ile Oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmalar konusunda açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu ses kayıtlarının montaj olup olmadığı konusunda incelensin görülsün”dedi2.5 saat süren CHP MYK top

Kılıçdaroğlu" İncelensin görülsün"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan ile Oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmalar konusunda açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu ses kayıtlarının montaj olup olmadığı konusunda incelensin görülsün”dedi
2.5 saat süren CHP MYK toplantısında dün internete düşen ses kayıtlarının iki kez dinletildiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, toplantıda ses kayıtlarının montaj olduğu iddiasına ilişkin, “İncelensin, görülsün” değerlendirmesinde bulunuldu.

Toplantıda kayıtların dinlendiği sırada Kılıçdaroğlu’nun “Montaj değil. Görüntülü izleme yapıldığı da belirtiliyor. Para kaçırmalara ilişkin görüntülerin olduğu belirtiliyor, bu görüntüler mutlaka ortaya çıkacaktır” dediği ifade edildi.

Toplantıda Erdoğan’ın konuşma yapıldığı gün Konya’da bulunduğu bu nedenle konuşmasının mümkün olmadığı iddiaları da değerlendirildi. Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın konuşmaların yapıldığı saatleri anımsatarak, “Şeb’i Arus töreni 20.00 ila 23.00 arasında. Başbakan o gün konuşma da yapmadı. Başbakan’ın 17 ve 18 Aralık programı, bu konuşmaları yapmasına engel değildir. Bilgi veriyoruz ki, kamuoyu yanlış yönlendirilmesin” dediği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset