Kılıçdaroğlu 4 yıl istedi

İktidar yetkisi isteyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın “yeni Türkiye” söylemine sarıldı. Kılıçdaroğlu, "4 yıllık süre istiyorum. 4. yılın sonunda yeni bir Türkiye, saygın bir Türkiye’yi herkes görecek” dedi.Parti Meclisine hitap eden Kemal Kılıç

Kılıçdaroğlu 4 yıl istedi

İktidar yetkisi isteyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın “yeni Türkiye” söylemine sarıldı. Kılıçdaroğlu, "4 yıllık süre istiyorum. 4. yılın sonunda yeni bir Türkiye, saygın bir Türkiye’yi herkes görecek” dedi.

Parti Meclisine hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan sadece bir dönem CHP’yi denemelerini isteyerek, “Söylüyorum, korkuyorlar; ‘vay efendim gelecek hazineye boşaltacak’. Biz o işleri bilmeyiz. Hazineyi boşaltmak sizin işiniz, yolsuzluk sizin işiniz. Kimse sizin elinize su dökemez. Kul hakkı yememek bizim işimiz. 4 yıllık süre istiyorum. 4. yılın sonunda yeni bir Türkiye, onurlu bir Türkiye; huzurlu bir Türkiye, saygın bir Türkiye’yi herkes görecek” diye konuştu.

"AHLAKSIZDIR"

Türkiye’nin her alanda kötüye gittiğini savunan Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

‘Çalıyor ama iş yapıyor’, bunu söyleyen kişinin dini değerleri zayıftır, ahlakı değerleri yoktur. Hatta açık söyleyeyim, bunu söyleyen kişi ahlaksızdır.

Gençlerimiz uyuşturucu batağında, bonzai peynir ekmek gibi satılıyor. Kadına yönelik şiddet arttı; yüzde bin 400’lerde. Boşanma davaları çığ gibi. Aile kurumu derinden sarsılıyor. Kimin döneminde oluyor bunlar? ‘Biz manevi değerlere önem veriyoruz’ diyen bir siyasal iktidar döneminde oluyor.

İyi yaşam endeksinde 36 ülke arasında en gerideyiz, yolsuzlukların pik yaptığı bir ülkede bunlar gayet normal. Basın özgürlüğü konusuna dünyada 180 ülke arasında 154.’ Yüz, dünyada alay konusu oluyoruz değerli arkadaşlarım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset