'Kibrit kutusu yapmıyoruz...'

Bayraktar, muhabirin kalekollar ne oldu sorusuna cevap verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ''Karakolların yapılması noktasında herhangi bir geri adım atma söz konusu değil; ama arazi şartlarından, yoldan, bir takım diğer sebeplerden dolay

'Kibrit kutusu yapmıyoruz...'

Bayraktar, muhabirin kalekollar ne oldu sorusuna cevap verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ''Karakolların yapılması noktasında herhangi bir geri adım atma söz konusu değil; ama arazi şartlarından, yoldan, bir takım diğer sebeplerden dolayı aksamalar var'' dedi.

98 TANE TESLİM ETTİK

"Karakol inşaatı sürüyor. Ama sizin de bildiğiniz bir takım aksamalar var. Arazinin şartlarından ötürü, yol durumundan ötürü bir takım aksamalar var" diyen Bayraktar "Şu anda 157 tane Jandarma Genel Komutanlığı'nın 86 tane de Milli Savunma Bakanlığı'nın karakollarının ihaleleri yapılmış, bunların da 98 tanesi bitirilip teslim edilmiştir." şeklinde konuştu.

"KİBRİT KUTUSU DEĞİL KARAKOL İNŞA EDİYORUZ"

Bayraktar, "Kolay bir iş değil. Hem teknoloiji hem de oradaki yerel

şartlar nedeniyle zor yapılan işler. Hemen olacak işler değil bunlar. Kibrit kutusu değil karakol inşa ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset