Karadenizlinin damarına basıldı

Anavatan Partisi ve Demokrat Partisi'nin birleşme kararı üzerine Anavatan Partisi Trabzon İl Başkanı İsmail İnan'ın organize ettiği bir toplantı gerçekleştirildi. Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı

Karadenizlinin damarına basıldı

Anavatan Partisi ve Demokrat Partisi'nin birleşme kararı üzerine Anavatan Partisi Trabzon İl Başkanı İsmail İnan'ın organize ettiği bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Teşkilat Başkanı Baki Mete, MKYK Üyesi İshak Koçoğlu, MKYK Üyesi Muammer Usta, Rize Belediye Başkan Adayı Kenan Bıyık, Trabzon İl Başkanı İsmail İnan, Samsun İl Başkanı Murat Keskin, Ordu İl Başkanı Atilla Kalpaklı, Giresun İl Başkanı M. Hilmi Yapıcı, Artvin İl Başkanı Ahmet Alparslan ve Gümüşhane İl Başkanı Nadir Özer Kalay katıldı. Toplantıda öncelikle basın mensuplarına açıklama yapılarak, sorular cevaplandırıldı. Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, öncelikle Trabzon için Trabzonspor'un çok önemli olduğunu belirterek, Trabzon basınının da ülke genelinde çok önemli olduğunu vurguladı.

Karadenizlinin kızgın olduğunu dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Keskin, “Burnumuzun dibindeki Azerbaycan bayrağını biz milli maça almıyoruz. Neden? Çünkü Ermenistan'ın başbakan'ına ayıp olur. Ama PKK'nın bez parçasına selam duruyorlar” ifadelerini kullandı.

Hakimlerin bu konudaki kararlarını vermeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Yardımcısı Keskin, “Hakim her konuyu inceler, davayı gözden geçirir. En son vicdani kanaatine göre karar verir. Türkiye'de demokratik rejim var denildiğinden beri sözüm ona özel mahkemeler kurulmuştur. Bu hakimleri Recep Tayyip Erdoğan nereden bulmuştur. Türkiye'deki Türk yasalarına göre sanık ilk olarak savcı veya mahkemeye çıkmaz. Öncelikle bağlı bulunduğu bölgenin jandarması veya polisi ile karşılaşır. Nerede bizim hakimlerimiz. PKK'lıları tutuklamayıp, serbest bırakıyorlar. Karadenizlinin damarına basılmıştır” şeklinde konuştu.

Deniz Feneri davasını ele alan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, “Haberal'in neden tutuklu olduğunu bilen var mı yok, ama Deniz Feneri gibi büyük bir olaya bizler el feneri ile bakıyoruz. Karadenizliler bunu nasıl kabul edebiliyor” dedi.

Türk halkının kandırıldığını ifade eden Başkan Yardımcısı Keskin, “Türk halkı alternatifsiz olduğu için AK Parti'ye oy vermektedir. Biz Türk Milletinin sorunlarını çözme noktasına ulaşarak Türk halkına yeni bir alternatif getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Anavatan Partisi ve Demokrat Parti'nin birleşme kararı sonrasında Partinin adı ve logosu konusunda da bilgilendirme yaptı. Birleşmenin ardından partinin isminin Demokrat Parti olacağını ve Demokrat Parti logosu olarak kalacağını belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin “İl Başkanının kim olacağı konusunda ise, 31 Kasım'a kadar olan süreç değerlendirilecektir. Bizler 31 Kasım sabahı Besmele ile başlayacağız, sonra sûreleri okumaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler