Karadeniz İş Forumu toplantısı

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi’nin (KEİPA) Genel Kurul Toplantısı kapsamında Trabzon’da düzenlenen Karadeniz İş Forumu Toplantısı’nda 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın tanıtımı da yapıldı.Novotel’de yapılan ve TUSKON’un ev sah

Karadeniz İş Forumu toplantısı

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi’nin (KEİPA) Genel Kurul Toplantısı kapsamında Trabzon’da düzenlenen Karadeniz İş Forumu Toplantısı’nda 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın tanıtımı da yapıldı.

Novotel’de yapılan ve TUSKON’un ev sahipliğinde düzenlenen toplantının açılışına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile yerli ve yabancı binin üzerinde işadamı ve kamu görevlisi katıldı.

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Genel Koordinatörlüğü tarafından toplantının yapılacağı salonda stant açılarak katılımcılara broşür dağıtıldı.

Açılışa da oyunlarla ilgili İngilizce olarak hazırlanan tanıtım filminin gösterilmesi ile başlandı.

Oyunların maskotu hamsi salonun girişinde T.B.M.M Başkanı Mehmet Ali Şahin ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset