Karabela Kaşüstü’nde estİ!

Karabela Kaşüstü’nde esti savurduAK Parti Trabzon Milletvekili adayı Yunus Karabela, Kaşüstü mevkiinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Öğle saatlerinden itibaren parti yöneticileri ile birlikte esnafı ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Karabela, 12 Ha

Karabela Kaşüstü’nde estİ!

Karabela Kaşüstü’nde esti savurdu

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Yunus Karabela, Kaşüstü mevkiinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Öğle saatlerinden itibaren parti yöneticileri ile birlikte esnafı ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Karabela, 12 Haziran seçimleri öncesi esnafın destek ve hayırduasını istedi. Ziyarette esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Karabela, “AK Parti iktidarının 8.5 yılda ülkemiz için yaptıklarını tüm halkımız görüyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. Kaşüstü’nün AK Parti döneminde adeta yeniden inşa edildiğini dile getiren Karabela, “Ben Araklı ilçesindenim. Burada doğdum büyüdüm, Yomra’yı ve Kaşüstü’nü çok iyi biliyorum. Geçmiş dönemlerde Kaşüstü neydi şimdi ne oldu. Kaşüstü’nde asfalt yapılmayan bir tane yol kalmadı. Her şey vatandaşımız için, Kaşüstü’nün büyük düşünerek bizleri destekleyeceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Partili Milletvekili adayı Karabela, AK Parti hükümetinin iktidarda bulunduğu sürede Trabzon’da ve Kaşüstü’nde çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset