İYİ Parti’de Şükrü Kuleyin’e önemli görev

Trabzonlu Şükrü Kuleyin yeniden GİK Üyesi oldu.

İYİ Parti’de Şükrü Kuleyin’e önemli görev

İYİ Parti 3. Olağan Kurultray’ında Trabzonlu Şükrü Kuleyin yeniden Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi olarak seçildi.

İYİ Parti’de 3. Olağan Kurultay büyük bir katılımla ATO Congresium'da gerçekleştirildi. 1350 delegeden 1070’nin katıldığı katılığı kurultayda tek aday olan Meral Akşener, 1151 oydan 1127 geçerli oyun tamamını alarak yeniden Genel Başkan olarak seçildi.

Kurultayda genel başkan seçiminin ardından delege, 50 üyeden oluşan Genel İdare Kurulu (GİK) ile 11 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu'nu (MDK) belirledi.

KULEYİN YENİDEN GİK ÜYESİ

Kurultayda partinin Genel İdare Kurulu, blok liste ile seçildi. Akşener'in hazırladığı listede Trabzonlu Şükrü Kuleyin de yer aldı.

Daha önce de GİK üyesi olan Kuleyin, 14 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3. Bölge 4. Sıra Milletvekili adayı olarak gösterildi. Kuleyin, Milletvekili olarak seçilemedi.

TRABZON ÖNE ÇIKTI

İYİ Parti Kurultay’ında Trabzon öne çıkan şehirlerden oldu.

Trabzon kurultaya geniş bir ekiple katılırken, seçim döneminde yapılan çalışmalar bütün delegeler tarafından takdir topladı.

iyi-partide-sukru-kuleyine-onemli-gorev.jpg

iyi-partide-sukru-kuleyine-onemli-gorev-001.jpg

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset