İnce'den Arınç'a jet yanıt!

Bugün Silivri'de tarihi bir karar çıkması beklenirken, tutuklu sanıklara destek vermek isteyen binler polisin ve jandarmanın sert müdahalesiyle karşılaştı. Çıkan kargaşa yüzünden hukuka izin verilmediğini ve bu duruma çok üzüldüğünü belirten Arınç Muharre

İnce'den Arınç'a jet yanıt!

Bugün Silivri'de tarihi bir karar çıkması beklenirken, tutuklu sanıklara destek vermek isteyen binler polisin ve jandarmanın sert müdahalesiyle karşılaştı. Çıkan kargaşa yüzünden hukuka izin verilmediğini ve bu duruma çok üzüldüğünü belirten Arınç Muharrem İnce'yi suçladı. CHP milletvekili Muharrem İnce Bülent Arınç'ın "örgüt elebaşısı" gibi davrandı sözlerine ise çok manidar bir yanıt verdi:

ÖRGÜT ELEBAŞILIĞINI BİR ŞARTLA KABUL EDERİM

Muharrem İnce, daha önce Abdullah Öcalan hakkında, "cuma namazı kılardı, dindar bir insandı" diyen Bülent Arınç'a çok tartışılacak bir yanıt verdi.

"Eğer ben örgüt elebaşısı olsaydım, Bülent Arınç benim çocukluğumu araştırırdı ve çocukluğumdan beri Cuma namazı kıldığımı söylerdi, ve sonra devletin bürokratlarını benimle ilgili açıklamaya zorlardı. Örgüt elebaşılarına böyle yaptı Bülent Arınç, benimle ilgili de böyle yaparsa örgüt elebaşılığını kabul ederim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset