İmamoğlu ve Yavaş'a karşı aday çıkaracak mısınız, sorusuna Meral Akşener'den flaş cevap

Akşener'e açıkça soruldu. "İmamoğlu ve Yavaş'a karşı aday çıkaracak mısınız, yoksa blöf mü yapıyorsunuz?"

İmamoğlu ve Yavaş'a karşı aday çıkaracak mısınız, sorusuna Meral Akşener'den flaş cevap

Son dönemlerde yaptığı sivri çıkışlarla adından söz ettiren İYİ Parti lideri Meral Akşener'e konuk olduğu canlı yayında "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a karşı aday çıkaracak mısınız, yoksa blöf mü yapıyorsunuz?" sorusu yöneltildi. Akşener bu soruya "Blöf falan yapmıyoruz. Biz kuruluş ayarlarımıza dönüyoruz" cevabını verdi.

İstanbul ve Ankara dahil 81 ilde aday çıkaracaklarını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

Gündemdeki konulara ilişkin konuşan Akşener'e "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a karşı aday çıkaracak mısınız, yoksa blöf mü yapıyorsunuz?" sorusu da yöneltildi.

"BLÖF FALAN YAPMIYORUZ"

Blöf yaptıkları yönündeki yorumlara karşı gelen Akşener, "Çok ayıp şeyler söyleniyor. Bu linçlenmede biz aydınlandık. Millet İttifakı'nı en fazla savunan liderlerden birisi benim. Benim hedefim 2023'te tek adam sitemini değiştirmek ve tekrar hukukun üstünlüğünü, adaleti, demokrasiyi, ekonomide eşitliği sağlamaktı. Blöf falan yapmıyoruz. Biz kuruluş ayarlarımıza dönüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler