İl Genel Meclisi belirlendi

Kesin olmayan sonuçlara göre Trabzon il Genel Meclisinin 7 üyesi belli oldu.Kesin olmayan sonuçlara göre AKP 4 CHP 2 ve MHP 1 er koltuk aldı.29 mart seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre AKP'den Haydar Revi, Arzu Yalcınalp Ömer Tosun, Selahattin Çavda

İl Genel Meclisi belirlendi

Kesin olmayan sonuçlara göre Trabzon il Genel Meclisinin 7 üyesi belli oldu.

Kesin olmayan sonuçlara göre AKP 4 CHP 2 ve MHP 1 er koltuk aldı.


29 mart seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre AKP'den Haydar Revi, Arzu Yalcınalp Ömer Tosun, Selahattin Çavdar ,CHP 'den Mehmet Çoban, Mustafa Bekar seçildiler, MHP den ise Fethi Küçükalioğlu il genel meclisi üyeliğine seçildiler.

Trabzon'da oy sayım işlemi sürerken AKP ile CHP nin arasında oy farkının kapanması halinde ise CHP  ya da MHP'nin bir üye daha kazanma şansı bulunuyor, CHP den Fikri Karahasanoğlu ile şu an yarışı önde getiren AKP 'den Hasan Yılmaz ve MHP'li Fehti Küçükalioğlu arasındaki yarışın sonucu oy sayım işleminin tamamlanmasının ardından netlik kazanacak.

İl genel meclisinin başkanlığını geçen dönem AKP 1 sıradan yeniden aday olan Haydar Revi üstleniyordu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler