Hüseyin Çelik açıklama yaptı

İşte Hüseyin Çelik'in açıklamalarından satır başları... -AK Parti disiplinli, organize ve kararlı olarak seçimlere hazırlandı. -(Kılıçdaroğlu'nun açıklaması) Yaptığı işi bu kadar küçük gören bir anlayışı anlamakta zorluk çekiyorum. Ben Kılıçdaroğlu'nun ya

Hüseyin Çelik açıklama yaptı
İşte Hüseyin Çelik'in açıklamalarından satır başları...
 
-AK Parti disiplinli, organize ve kararlı olarak seçimlere hazırlandı.
 
-(Kılıçdaroğlu'nun açıklaması) Yaptığı işi bu kadar küçük gören bir anlayışı anlamakta zorluk çekiyorum. Ben Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaları kendi partisine bir hakaret olarak değerlendiriyorum. Kılıçdaroğlu, siyasetçiden cumhurbaşkanı olmaz diyerek siyaseti ve siyasetçiyi tahkir ve tezyif etti.
 
-Siyaset kurumunu küçümseyemezsiniz.
 
-Sayın Kılıçdaroğlu'nun yurt dışında bir Allah'ın kulu tanımaz. Başbakan bir dünya lideridir.
 
-Büyük uzlaşma yapıyorlar çatı aday için. Önce kendiniz büyük olmalısınız ki büyük uzlaşma yapın.
 
-En büyük siyasi makam cumhurbaşkanlığıdır.
 
-Ahmet Necdet Sezer'in cumhurbaşkanlığı Türkiye'ye en az Moğol istilası kadar zarar vermiştir. Cumhurbaşkanlığı makamı milli iradeye ayar çekilen bir makam olarak görüyordu. Ahmet Necdet Sezer de bunu yaptı. Büyük uzlaşma hayırlı olsun. Şu anda 3 aday gösterildi. Kılıçdaroğlu'na bir çağrıda bulunmak istiyorum. Siyasetçi nezih bir dil kullanır.
 
-(Madımak) Aydınlatılabilmiş değil. Kim Türkiye'ye bu kötülüğü yaptı. Keşke o perde kalksa.
 
-Kuzey Irak'ta 9 ayda hükümet kuruldu. Merkezi Irak hükümeti hala kurulamadı. Neden? Küçük küçük siyasi partiler var. Bizim ülkemizin içinde bulunduğu durumun kıymetini bilmemiz lazım.
 
Soru-Cevap
 
-(Anket sonuçları- CHP'nin Başbakan istifa etmeli açıklaması) Anketlerden söz edeyim en az 5 ankette Allah nasip ederse Sayın Başbakanımız ilk turda yüzde 50 nin üzerine bir çoğunlukla seçilecek. Bunlar yokmuş gibi Sayın Başbakanımız Cumartesi gününden başlıyor, yine halka gideceğiz. (İstifa konusu)Daha önce aylar önce basın toplantısında Sayın Başbakan Cumhurbaşkanı adayı olursa Başbakan ve AK Parti genel başkanı sıfatıyla olacak. Sayın Kılıçdaroğlu İBB adayı oldu. 'Ben milletvekiliyim istifa edeyim dedi mi?' demedi. Bırakalım bunları. Bugüne kadar dünyada da bunun bir örneği yok. Siz yasaların anayasanın teamüllerin emretmediği bir şeyi Başbakan'dan isteyemezsiniz. Başbakan istifa etmeyecek boşuna kendinizi yormayın.
 
-AK Parti'nin içnde bir çatlama olur mu beklentisi içinde olanlar boşuna burada kendileri için gelecek aramasınlar. Sayın Kılıçdaroğlu dün ekonomiden bahsediyor. Onlarca grup toplantısında ekonomiden söz ettiğini ilk defa görüyorum. Bizim partimizin geleceğinden endişemiz yok. AK Parti'nin geleceği Türkiye'nin geleceğiyle örtüşmüş durumda.
 
-(Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası) Kampanya sırasında bir vizyon ortaya koyulacak. Cumhurbaşkanlığı vizyon belgesini hazırlıyoruz. Vizyon belgesi şu anda hazırlanıyor 10 Temmuz'a yetiştirmeye çalışıyoruz.
 
-İstanbul'daki miting seçimi esas başlatan miting olacak.
 
-(Özden Örnek'in Çelik hakkındaki suç duyurusu) Ben Balyoz bal gibi darbe eylem palanı derlken tesadüfen ağzımdan çıkmış değil. Onun gibi binlerce örnek de dava açsalar aynı şeyi söyleyeceğim. Kimse halkın aklıyla alay etmesin. Adil yargılanma hakkı birilerini suçlu duruma düşmek için birileri delil üretmişse bunlar ortaya çıkarılsın. Adil yargılanma insanım diyen herkesin hakkıdır. Bugüne kadar Balyoz'la ilgili bir çok şeyi okuyan bir insanım. Açabildikleri kadar dava açsınlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset