Hepsi birer kahraman!

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Tabandan, teşkilattan ve herkes tarafından büyük ilgi gören Hüseyin Kıran ilçe ziyaretlerinde bulundu.Gittiği ilçelerde büyük sevgiyle karşılanan Kıran’ı, ilçe başkanl

Hepsi birer kahraman!

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Tabandan, teşkilattan ve herkes tarafından büyük ilgi gören Hüseyin Kıran ilçe ziyaretlerinde bulundu.

Gittiği ilçelerde büyük sevgiyle karşılanan Kıran’ı, ilçe başkanları ve yöneticiler yıllardan beri davaya hizmet verdiği için bağrına bastı.

ZOR ŞARTLARDA MÜCADELE VERİYORLAR

Dava arkadaşlarının zor şartlardaki mücadelesini takdir eden Kıran, “İlçe teşkilatlarımızda fedakar dava arkadaşlarımızın zor şartlardaki mücadelelerini görüyoruz ve takdir ediyoruz. Türkiye’deki bu ağır baskıya rağmen, teşkilatlarını sahiplenen ilçe başkanları, yöneticileri ve üyelerinin hepsi birer kahramandır. İnşallah bu kahraman orduyla beraber 7 Haziran’da iktidar olacağız. İlçe teşkilatlarından gezdiğim gördüğüm izlenimler, Trabzon’da 3 milletvekilli alacağımızı gösteriyor. MHP’nin hedeflerini biraz daha anlatırsak, gayret edersek 4. Vekili de Trabzon’da çıkaracağız. Buna eminim” ifadelerini kullandı.

‘AKP’YE DERS VERECEĞİZ’

MHP’ye büyük teveccüh olduğunu belirten Kıran, “İlçelerimizdeki halkta MHP’ye karşı çok büyük bir teveccüh var. Bazı ilçelerde kurumlarda çalışan vatandaşlar bizi arayarak, ‘Yanınızda olamıyoruz ama gönlümüz sizinle. Bu seçim MHP’ye oy verip iktidara ders vereceğiz. Artık asgari ve emekli maaşı yetmiyor. Geçim sıkıntısı gün geçtikçe büyüyor. Bu seçimlerde iktidara cevap vereceğiz’ diyorlar. Bu vatandaşların isteğini MHP karşılayacaktır” diye konuştu.

‘DEDEMİZİN KEMİKLERİ SIZLIYOR!’

Kıran şöyle devam etti: “Vatandaşlar ayrıca, Türkiye’nin çok tehlikeli bir dönemde olduğunu, adeta bölünme aşamasına geldiğini ve bundan rahatsız olduklarını söylüyorlar. Vatandaşlar ülkenin bütünlüğü için savaşan dedelerine karşı bir vicdanı sorumluluk duyduklarını ve bu nedenle de ülkeyi bölmeye çalışan AKP’ye oy vermeyeceklerini ve MHP’ye destek olacaklarını söylüyorlar. Bu desteği alan MHP, iktidara yürüyecektir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset