HAS Parti'den AK Parti'ye yeşil ışık

 Has Parti Genel Başkanı Buma Kurtulmuş, önceki gün yapılan MYK toplantısında yöneticilerine Başbakan Erdoğan'la yaptığı 1 buçuk saatlik görüşmeyi anlattı. Başbakanın 'iktidarda iyi şeyler yaptık bugüne kadar, bundan sonra beraber daha iyi olmasını istiyo

HAS Parti'den AK Parti'ye yeşil ışık

 

Has Parti Genel Başkanı Buma Kurtulmuş, önceki gün yapılan MYK toplantısında yöneticilerine Başbakan Erdoğan'la yaptığı 1 buçuk saatlik görüşmeyi anlattı. Başbakanın 'iktidarda iyi şeyler yaptık bugüne kadar, bundan sonra beraber daha iyi olmasını istiyorum' dediğini aktaran Kurtulmuş, Başbakan'ın siyaseten çok nazik bir üslupla tüm HAS Parti yönetimini davet ettiğini belirtti. 

 

MYK'nın geneli olumlu baktı 

Davete sıcak baktığını gösteren ifadeler kullanan Kurtulmuş'un MYK üyelerine 'Ben bu çatı altında ne söylüyorsam orada da (Ak Parti'de) aynı şeyleri söylerim. Söylediklerimiz değişmeyecek' dediği öğrenildi. MYK üyeleri ağırlıklı olarak Ak Parti çatısı altında siyasete olumlu görüş bildirirken, kesin karar pazar günü yapılacak GİK ve il başkanları toplantısında verilecek. Öte yandan, HAS Parti 13 belediye başkanını da pazar günü Ankara'daki değerlendirme toplantısına çağırdı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset