Günnar'ın gençliğe güveni tam

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Mesajında Ulu Önder Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a ayak basmasıyla Milli Mücadele ateşinin ilk kıvılcımının

Günnar'ın gençliğe güveni tam

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında Ulu Önder Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a ayak basmasıyla Milli Mücadele ateşinin ilk kıvılcımının Anadolu’da milletle birlikte yakıldığını vurgulayan Günnar Tarih boyunca hiçbir devletin boyunduruğu altına girmeyen Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlığına olan tutkusuna hiçbir zaman, hiçbir gücün pranga vuramayacağını söyledi.

Günnar, mesajının devamında 19 Mayıs tarihinin önemine değinerek, ”Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu önemli günde, canıyla ve kanıyla Kurtuluş mücadelesi veren atalarımızın aziz hatırası önünde saygı, minnet ve şükranla eğiliyoruz. Atamızın gençlerimize armağan ettiği bu anlamlı günde geleceğimiz olan siz değerli gençlerimizin ülkemizin gücüne güç katacağına olan inancım tamdır. Bu vesileyle 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramınızı şahsım ve teşkilatım adına kutluyor, tüm hemşirelerimize saygılar sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset