Gül'den Bahçeli'ye ilginç cevap!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir ‘çatı adayı’ ortaya koyabilmek için temaslarını sürdüren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesinde ilginç bir diyalog yaşandığı öğrenildi.BAHÇELİ'DEN İLGİNÇ ÇIKIŞBahçeli, “Gelişmelere

Gül'den Bahçeli'ye ilginç cevap!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir ‘çatı adayı’ ortaya koyabilmek için temaslarını sürdüren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesinde ilginç bir diyalog yaşandığı öğrenildi.

BAHÇELİ'DEN İLGİNÇ ÇIKIŞ

Bahçeli, “Gelişmelere bakılınca, anlaşılan Sayın Başbakan aday olmayı düşünüyor” diye konuştu. Gül ise Cumhurbaşkanı’nı ilk defa halkın seçeceğini, bu tablonun Cumhurbaşkanlığı seçiminin daha da önemli hale getirdiğini vurgularken, seçimin, “uhuletle ve suhuletle” sonuçlanması gerekliliğine dikkati çekti.

"BEN DE KENDİSİNİ HEVESLİ GÖRDÜM"

Gül, Erdoğan’ın adaylığı konusunda ise, “Ben de kendisini hevesli gördüm” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset