Göktaş Beşikdüzü'nü ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Beşikdüzü ilçesini ziyaret etti.      Partisinin ilçe binasını ziyaret eden Göktaş, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Trabzon milletvekilleri olarak her bölgeye geldiklerinde ilçeleri ziyaret ettiklerini i

Göktaş Beşikdüzü'nü ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Beşikdüzü ilçesini ziyaret etti.

     Partisinin ilçe binasını ziyaret eden Göktaş, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Trabzon milletvekilleri olarak her bölgeye geldiklerinde ilçeleri ziyaret ettiklerini ifade ederek, ''Ziyaretlerimiz asla bir seçim ziyareti değildir. Sayın Başbakanımız bizlere, en geç 15 günde bir illerinize gideceksiniz ve devamlı halkın içinde olacaksınız. Ben halka beraber olan milletvekili istiyorum diye talimatı var. Bizler bu anlamda buradayız. 2010 yılını geride bıraktık. 2010 yılında Türkiye, dünya çapında ekonomik anlamda çok başarılı bir yıl geçirmiştir. Türkiye hedeflediği Enflasyonun altında bir enflasyon yakalamıştır. Türkiye Avrupa?da kalkınan iki ülkeden biri olmuştur. Türkiye battı gitti diyenlerin hepsi yanılmıştır. Türkiye artık yatırım yönünde cazip bir ülke oldu'' dedi.

     Göktaş, AK Parti olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını, önümüzdeki seçimlerde en ufak bir endişe taşımadıklarını da kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset