Gelişme için ciddi ortam yakaladık

Sanayi Sitesi’ni gezen Bayraktar, esnaflarla görüşerek talepleri dinledi. Bayraktar, Sanayi Sitesi’ni modern bir görünüme kavuşturacaklarını kaydederek esnafın taleplerini tek tek not aldı. Türkiye’yi güzel günlere hep beraber taşıyacaklarını belirten Bay

Gelişme için ciddi ortam yakaladık

Sanayi Sitesi’ni gezen Bayraktar, esnaflarla görüşerek talepleri dinledi. Bayraktar, Sanayi Sitesi’ni modern bir görünüme kavuşturacaklarını kaydederek esnafın taleplerini tek tek not aldı. Türkiye’yi güzel günlere hep beraber taşıyacaklarını belirten Bayraktar, “Türkiye’miz gelişiyor Türkiye’miz Dünya milletleri arasında kendi tarihi derinliğine kendi misyonuna uygun bir boyut yakalıyor. Türkiye kalkınma için, gelişme için çok ciddi bir ortam yakalamıştır. Bu ortamın devamı için 12 Haziran’da sizlerin desteklerini istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset