Eski Bakan Canikli: Muhalefet çöktü

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "Halkımız 1 Kasım'da öyle bir tokat attı ki bütün muhalefet çöktü. Hepsi birden çöktü" dedi. Canikli, 1 Kasım genel seçiminin ardından, teşekkür amacıyla Giresun'un Görele ilçesini ziyaret ederek, AK Parti

Eski Bakan Canikli: Muhalefet çöktü

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "Halkımız 1 Kasım'da öyle bir tokat attı ki bütün muhalefet çöktü. Hepsi birden çöktü" dedi.

Canikli, 1 Kasım genel seçiminin ardından, teşekkür amacıyla Giresun'un Görele ilçesini ziyaret ederek, AK Parti seçim bürosu önünde vatandaşlara hitap etti.

AK Parti'nin milletin desteğiyle oy patlaması yaptığını belirten Canikli, şunları söyledi:

"Sevgili kardeşlerim muhalefetin durumu kötü. Halkımız 1 Kasım'da öyle bir tokat attı ki bütün muhalefet çöktü. Hepsi birden çöktü. Eski binaları dinamitle patlatıyorlar, bina bir anda çöküyor ya inanın muhalefet de öyle çöktü ama kendi düşen ağlamaz. Biz, milletimiz onları ikaz etti, dinlemediler. Milletimiz öyle yumuşak başlı görünür ama zamanı geldiğinde yanlış yapana, kendisine ihanet edene büyük bir tokat vurur."

Canikli, milletin 7 Haziran seçimlerinde kendilerinin de kulağını çektiğini dile getirerek, "Milletimiz, 'daha çok çalışmanız lazım' diye bizlere ikazda bulunarak kulağımızı çekti. 'Bazı eksiklikleriniz var, onları gidermeniz lazım' dedi. Biz de 'milletimizin talimatı başımızın üzerine' dedik. Eksikliklerimizi giderdik, yanlışlarımızı ortadan kaldırdık. Hatalarımızı giderdik. Heyecanımızı tazeledik ve o nedenle yeniden ilk günkü heyecanla yürüyoruz. Ankara'ya aynı samimiyetle gidiyoruz" diye konuştu.

Hiçbir zaman eğilmediklerini ama dik durduklarını vurgulayan Canikli, "Çünkü biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik dik durmayı. Bugüne kadarki desteğiniz için, sandıkları patlattığınız için, her şey için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir siyasetçinin zor karşılaşacağı onuru, gururu yaşattınız bize. Bu onur bizim için bir şeref madalyasıdır. Bunu çalışma arkadaşlarımızla Ankara'da gururla taşıyacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset