Eşini CHP kendisini AK Parti eledi

AK Parti İzmir'den aday adayı olan Nezaket Emine Atasoy da, CHP Kuşadası'ndan aday adayı olan eşi Kamber Atasoy da listelere giremedi.CHP'nin Aydın'daki ön seçimine giren Kamber Atasoy elendi.AK Parti İzmir 2. bölgeden aday adayı olan eşi Nezaket Emine At

Eşini CHP kendisini AK Parti eledi

AK Parti İzmir'den aday adayı olan Nezaket Emine Atasoy da, CHP Kuşadası'ndan aday adayı olan eşi Kamber Atasoy da listelere giremedi.CHP'nin Aydın'daki ön seçimine giren Kamber Atasoy elendi.

AK Parti İzmir 2. bölgeden aday adayı olan eşi Nezaket Emine Atasoy ise İzmir ve Ankara temayül yoklamalarına çağırıldı ancak aday listesine alınmadı. Bunu takdir-i ilahi olarak değerlendiren Kamber Atasoy, "Aile birliğini sağlayamadığımız sürece siyasette bir yere gelemeyeceğimize, milletvekili adayı olup da milletvekili olamayacağımıza çok iyi bir örnek teşkil etti. Bundan sonra da hiç kimse, ailesindeki sandıktan tam oy almadan aday olmasın." dedi.

Nezaket Emine Atasoy ise, "Hakkımda hayırlısı buymuş. Biz hizmet için varız, hizmetlerimize her zaman ve her yerde devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset