Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Ağır Sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine hem partisinin kurultayında hem de grup toplantısında "Diktatör bozuntusu" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok ağır sözlerle eleştirdi.   Erdoğan, "Bu zat bir süredir şahsımla, ailemle ilgili ağz

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Ağır Sözler!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine hem partisinin kurultayında hem de grup toplantısında "Diktatör bozuntusu" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok ağır sözlerle eleştirdi.
 
Erdoğan, "Bu zat bir süredir şahsımla, ailemle ilgili ağzına da kişikiğine yakışmayan şekilde namus ve şeref edebiyatı tutturmuş gidiyor.Türkiye'nin bunca meselesi varken bu namus ve şeref fukaraları için vakit harcamak bana zül geliyor. Serseri mayın gibi... Akıl sağlığının yerinde olup olmadığını da bilmiyoruz. Bunun sıkleti de ölçülemez. Bazı insanlar vardır ya hani yüzüne tükürsen, 'yağmur yağıyor herhalde' der. Bu da işte böyle pişkin bir tip. Milletin yok saydığı bu zatı ben niye adam yerine koyayım ki? Kendi başarısızlıkları içinde çırpınsın dursun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset