Erdoğan'dan flaş açıklamalar

 *Sevgili Erzurumlular sevgili Dadaşlar çok değerli kardeşlerim bugün bir kez daha sizleri hasretle muhabbetle selamlıyorum. Bizi bir kez daha on binlerce dadaş olarak karşıladığınız kucakladığınız için çok teşekkür ediyorum. Varolasın dadaş çok hayırlar

Erdoğan'dan flaş açıklamalar
 
*Sevgili Erzurumlular sevgili Dadaşlar çok değerli kardeşlerim bugün bir kez daha sizleri hasretle muhabbetle selamlıyorum. Bizi bir kez daha on binlerce dadaş olarak karşıladığınız kucakladığınız için çok teşekkür ediyorum. Varolasın dadaş çok hayırlar göresin dadaş. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim bu mübarek ayda Ramazanı Şerifte tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri inşallah kabul etsin. 10 Ağustos'ta bir kez daha sandığa gidiyoruz. Burada aracılar, cekiller olmayacak, vekiiler değil asıllar seçecek.
 
*2007'de hazırlıklarımızı yaptık adayımızı sayın Abdullah gül olarak belirledik. İlk turda 367 diye bir hukuk garabeti çıkardılar, hukuk cinayeti işlediler. Kim yaptı bunu, tabii ki CHP. Bize yani ak Parti'ye cumhurbaşkanı seçtirmek istemediler. Maden siz bize Cumhurbaşkanı istemiyorsunuz biz de halkımıza sorarız dedik. Bırakın cumhurbaşkanını halk seçsin dedik. Cumhurbaşkanı 5 yıl dönem için seçilsin dedik.
 
*10 Ağustos'ta sandıkta bunlara gereken dersi vermeye var mıyız? İstiklal mücadelemizin, istiklal mübadelemizin en önemli yağı Erzuurm'dayız. Sizler bunlara prim vermeyeceksiniz. Pensilvanya'ya da en güzel sevebı siz vereceksiniz. beraber çalışıyorlar biliyorsunuz. Bu sandık en güzel ders yeridir. CHP ile MHP arasında fark kaldı mı?
 
*Bunlar belediye başkanlığında aynı şeyi yaptılar, Başbakan olduk aynı şeyi yaptılar ne oldu? Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Bakınız göreve geldik bir Türkiye vardı ama bu Türkiye2de eğitim çökmüştü. bunlara öyle bir çalışmaya giriştik ki şuana kadar yaptığımız derslikler neredeyse 250 bini buluyor. Harçlar kalktı mı kalktı, burslar arttı mı arttı, beslenme desteği arttı mı, arttı. İnşallah önümüzde 10 milyon tablet ihalesi var, inşallah bunu da yapacağız. Bunlarla da kalmıyoruz sağlıkta attığımız adımları biliyorsunuz. Şimdi şehir hastanelerine başladık, eğitim ve araştırma hastaneleri devam ediyor. İlaç almak için ne çile çekiordunuz değil mi? Alabiliyor muydunuz? Bırakın ilaç almayı vatandaşımız hastanelerde esir ediliyordu.
 
*Bir cumhurbaşkanı adayına soruyorlar siz yollarla ilgilenecek misiniz? O aday da diyor ki "ben cumhurbaşkanıyım benim yollarla ne işim var." Allah Allah. Cumhurbaşkanının yolla, metroyla, tünellerle işi olmaz mı? Bunlar monşer. Monşerlerin bu tür şeylerle işi olmaz. Biz hizmetkarız. Bizim yollarla işimiz olacak.
 
BİR CUMHURBAŞKANI ADAYINA SORUYORLAR
 
Bir Cumhurbaşkanı adayına soruyorlar "Yollarla ilgilenecek misin?". 'Ben Cuhmurbaşkanı adayıyım benim yollarla ne işim olur' diyor. Cumhurbaşkanının yolla işi olmaz mı, metroyla işi olmaz mı, tünellerle, viyadüklerle işi olmaz mı? Bunlar monşer, monşerlerin bu tür şeylerle işi olmaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset