Erdoğan: Trabzonlu sizi istemedi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan özel bir televizyon prgramında çarpıcı açıklamalarda bulundu.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına değinirken CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün Trabzon Günleri'nde yaptıklarına değin

Erdoğan: Trabzonlu sizi istemedi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan özel bir televizyon prgramında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına değinirken CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün Trabzon Günleri'nde yaptıklarına değindi. Sarıgül'ün konuşması sırasında yuhalanmasına ve vatandaşa gösterdiği tepkiye değinen Erdoğan "Geçen CHP başkan adayı Sarıgül Trabzon günlerine katıldı. Çıkmış konuşma yappıyor. Halk onu yuhaladı diye vatandaşa tepki gösteriyor. Bu milletin eleştirmeye hakkı var.Trabzonlu orada seni istemedi. Karışamazsın. Verdiğin tepki yetmiyormuş gibi indikten sonrada bir vatandaşa yumruk atıyorsun. Bu kesinlikle kabul edilemez. Kısacası siz istenmiyorsunuz ama işinize gelmiyor. Hazımsızsınız.

Yine bir konuşmada altta duran arkadaş söylediklerini alkışlamadı diye 'Ne duruyorsun orada teneke. Alkışlasana' diyorsun. Sonrada açıklamanda neymiş efendim AKP'liymiş. E adam Trabzonlu ve Trabzon günlerine katılmış bundan sanane. Milleti siyasi görüşüne göre kayırdığın sürece bişe yapamazsın. " şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset