'Devlet AK Parti işgali altında'

CHP İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, “Bu işgale son verecek olan CHP’dir. Ülkeyi uçuruma sürükleyen bu iktidardan 6 ay sonra kurtulacağız” dedi.

'Devlet AK Parti  işgali altında'

CHP İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Of ve Sürmene ilçe danışma kurulu toplantılarında yaptığı konuşmada, devletin kurumlarının AKP işgali altında olduğunu belirterek, “Bu işgale son verecek olan CHP’dir. Ülkeyi uçuruma sürükleyen bu iktidardan 6 ay sonra kurtulacağız” dedi.

  “Yeni kadrolarla iktidara”

Başkan Canalioğlu, 18 Aralık’ta yapılacak olan olağanüstü kurultayda parti kadrolarının yenileneceğini belirterek, iktidarın en büyük adayının CHP olacağını ifade etti. Canalioğlu, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Zaman Laik Demokratik Cumhuriyete sahip çıkma zamanıdır. Cumhuriyeti kuran bir partinin fertleri olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. Partimiz 18 Aralık’ta yapılacak olan olağanüstü kurultayda kadrolarını yenileyip 6 ay sonra yapılacak olan genel seçimlerde iktidara gelecektir. Vatanını, milletini, bayrağını seven herkes ülkenin içinde bulunduğu kötü gidişe son vererek, CHP’yi iktidara getireceğinden kuşkum yoktur” diye konuştu.

“Devletin kurumları AKP işgali altında”

Türk halkının ülkenin içinde bulunduğu kötü gidişten memnun olmadığını ifade eden Canalioğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: “Biz her zaman halkımıza güvendik ve güvenmeye de devam ediyoruz. Danışma kurulu toplantılarımızın sonuna yaklaşıyoruz. Bu toplantılardan çıkan en önemli sonuç, herkesin iktidara odaklanmasıdır. İlçe, belde, köy ve mahallelerde örgütlenmemizi hızla sürdürüyoruz. Tüm ilçelerde kadın ve gençlik kollarının kurulması tamamlanma aşamasındadır. Halkın her kesimi ile irtibat halindeyiz ve buna özen gösteriyoruz. Devletin tüm kurumları AKP işgali altındadır. Korku imparatorluğu yaratılmış ve yaratılmaya da devam edilmektedir. Ülkemiz hızla bilinmez bir yöne doğru götürülmektedir. Bu ülkede yaşayan herkesten oy isteyeceğiz. Ülkesini seven herkesin oyuna talibi”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset