Deniz Baykal'ın 12 Haziran planı!

Yakın kurmayları liste dışında kalan CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 12 Haziran'da yapılacak seçimlere kilitlendi Yakın kurmayları liste dışında kalan CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 12 Haziran'da yapılacak seçimlere kilitlendi. Cuma gün

Deniz Baykal'ın 12 Haziran planı!

Yakın kurmayları liste dışında kalan CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 12 Haziran'da yapılacak seçimlere kilitlendi Yakın kurmayları liste dışında kalan CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 12 Haziran'da yapılacak seçimlere kilitlendi. Cuma günü Antalya'ya gidecek Baykal, ayağının tozuyla Cuma günü önce ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek. Baykal, Cumartesi günü de milletvekili adaylarıyla buluşacak.

-GENEL BAŞKAN OLARAK DEĞİL, MİLLETVEKİLİ OLARAK DOLAŞACAK-

Cuma günü Antalya'da olacak olan Deniz Baykal, 12 Haziran'a kadar Antalya'da karargah kuracak. Antalya'da birinci parti olmayı hedefleyen Baykal, Cuma günü önce ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek. İlçe başkanlarıyla seçim strateji üzerine toplantı yapacak olan Baykal, Antalya'da birinci parti çıkılması konusunda yapılması gerekenleri anlatacak. Cumartesi günü de milletvekili adaylarıyla buluşacak olan Baykal, seçimin nasıl kazanılacağı ve adayların seçmenle ilişkisi konusunda yapılması gerekenleri anlatacak.

-MEYDAN MEYDAN, KÖY KÖY GEZECEK-

Antalya'da liste başı olan Baykal, 12 Haziran'a kadar köy köy gezecek, meydan meydan dolaşacak. Antalya'yı karış karış gezecek olan Baykal, hemşehrilerinden bu sefer genel başkan olarak değil, sade bir milletvekili olarak oy isteyecek.

CHP, 2007 seçimlerinde Antalya'dan 5 milletvekili çıkarmıştı.

Edinilen bilgiye göre Baykal, bu rakamın üstünde bir milletvekili çıkarmayı planlıyor.

Milletvekili aday listesine CHP'nin 5 Antalya milletvekilinden 2'si listelere girdi. Deniz Baykal'ın yanı sıra Osman Kaptan'da listelerde yer aldı. Ancak Hüsnü Çöllü, Atilla Emek ve Tayfur Süner liste dışı kaldı.

-ANTALYA LİSTESİNDE İKİ KADIN ADAY-

Antalya listesinde 7. sırada Sevgi Doğan, 10. sırada Mihriye Bozbay yer aldı. Sevgi Doğan, 9 Ekim 1978'de Ankara Bahçelievler'de gerçekleştirilen katliamda öldürülen 7 TİP'liden biri olan Hürcan Gürses'in kardeşi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset