Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye ikinci çağrı

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretiyle ilgili konuşan Başbakan Davutoğlu, ''Sözümüzü dinledi, gitti. Bu güzel bir işaret. Demek ki Ankara dışına çıkmaya karar verdiler. Sözümüzü ve tavsiyemizi dinledikleri için teşekkür ediyorum. Ama ne yaptı?

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye ikinci çağrı
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretiyle ilgili konuşan Başbakan Davutoğlu, ''Sözümüzü dinledi, gitti. Bu güzel bir işaret. Demek ki Ankara dışına çıkmaya karar verdiler. Sözümüzü ve tavsiyemizi dinledikleri için teşekkür ediyorum. Ama ne yaptı? Gitti Tunceli'de valiliğinin önünde konuştu. Bir tek Tunceliliyle kucaklaştı mı? Esnafı ziyaret edeceğim dedi, edebildi mi? Cemevine gideceğim dedi, gidebildi mi? Peki bu nasıl vatanın birliğini ve beraberliğini savunmak? Bakınız biz AK Parti kadroları olarak Türkiye'nin her yerinde varız ve al bayrağı AK Parti bayrağıyla dalgalandırıyoruz'' diye konuştu.
 
KATI YÜREKLİLERLE GÖNÜLLER KAZANILMAZ
 
Bahçeli’nin 'Yufka yürekliler ile çetin yollar aşılmaz' sloganının 70’li yıllarda söylendiğine dikkat çeken Davutoğlu: "Sayın Bahçeli, yufka yürekliler ile çetin yollar aşılmaz ama katı yüreklilerle gönüller kazanılmaz. Gönlünü bu vatanın evlatlarının bir kısmına kapatmış olanlar, gönülleriyle kimseyi kazanamazlar” dedi.
 
“TUNCELİYE İNATLA GELDİ”
 
Kendisinin de Tunceli’ye gittiğini hatırlatan Başbakan Davutoğlu, "Tunceli AK Parti merkez ilçe kongresini yaptık, herkesle kucaklaştık. Peki Bahçeli ne yaptı? 'Ankara'da söylediklerimi söyleyeceğim' inadıyla geldi, Tunceli'de valiliğin önünde kendisiyle birlikte gelen kendi partililerine hitap etti. Şimdi, Bahçeli'ye çağrıda bulunuyorum, güzel bir başlangıç yaptınız, devam edin, Hakkari'de de bekliyoruz sizi, Van'da da bekliyoruz, Bitlis'te de, Bingöl'de de bekliyoruz. Vatanın her bir köşesinde bekliyoruz" diyerek Bahçeli’ye çağrıda bulundu.
 
“BENİ HAYRETLER İÇİNDE BIRAKIYOR”
 
Bahçeli’nin tek parti yönetimine sahip çıtığını söyleyen Başbakan Davutoğlu, ''Devlet Bahçeli'nin yanıldığı husus şu; o devleti koruyacağım diye devleti kullanarak, halka zulmeden tek parti dönemine sahip çıkıyor. Beni hayretler içinde bırakıyor. Nasıl tek parti dönemine sahip çıkabilir bir Milliyetçi Hareket Partisi lideri ve bunu milliyetçilik adına nasıl yapabilir?'' diye konuştu. 
 
"KILIÇDAROĞLU'NDAN SES DUYDUNUZ MU?"
 
CHP lideri Kılıçdaroğluna seslenen Başbakan Davutoğlu, "Gezi olaylarında yayalaştırma dolayısıyla kesilen değil, yerinden alınıp başka yere dikilen ağaçlar için bütün dünyayı ayağa kaldırmaya çalışanlar, şimdi Yalova'da asırlık çınarları, 180 çınarı kesen Yalova Belediye Başkanı karşısında sessiz kaldılar. Kılıçdaroğlu'ndan bir ses duydunuz mu, Yalova'da ağaç kesen Belediye Başkanına karşı? Yok" diyerek eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset