Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim talimatı! İşte 4 aşamalı plan

2024 yılının mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatını verdiği 4 aşamalı plan ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim talimatı! İşte 4 aşamalı plan

AK Parti, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için yol haritasını belirledi. 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra parti yöneticilerine rehavete kapılmaması yönünde uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmalarının başlaması için talimatları verdi. Buna göre AK Parti, yerel seçim için 4 aşamalı bir plan dahilinde çalışmalarını yürütecek.

AK Parti'de, yerel seçim çalışmaları kapsamında kabine üyeleri ve milletvekilleri sahada olacak. Deprem bölgesi için de özel çalışma yapılacak. Sahadan gelen raporlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

AK Parti, yerel seçim çalışmaları için yol haritasını belirledi. İl teşkilatları sahada, yerel seçime yönelik çalışmalarına hız verdi. 922 ilçe, 32 bin 260 mahallede seçmenin nabzı tutuluyor. Vatandaşın istek ve talepleri listeleniyor.

Hazırlanan raporlar toplantılarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuluyor.

Yerel seçime 4 aşamalı planla gidilecek. İlk aşamada; Erdoğan, genel seçim sonrası başlattığı il ziyaretlerini artıracak, en çok oy alınan il ve ilçelere gidecek.

Erdoğan'ın 15 Ağustos'tan sonra en çok oy aldığı Sincik, Gerger, Kahta ve Samsat'a gitmesi bekleniyor.

İkinci aşamada şehir buluşmalarına ağırlık verilecek. Kabine üyeleri, MYK ve MKYK üyeleri de sahaya inecek. Şehirlerde sorunlar dinlenip not edilecek.

Üçüncü aşamada milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri etkin çalışacak. Özellikle kırsalda yoğun çalışma yürütülecek. Köylere kadar uzanan ziyaretler planlanacak.

Dördüncü aşama deprem bölgesine yönelik olacak. Bölge için özel çalışma yapılacak. Konut teslimi hızlanacak. Bölgenin talepleri alınacak, sonuca bağlanacak.

Kaynak:TRT Haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset